Majlis Perkahwinan Ringkas dan Penuh Makna

Jan 22

Majlis Perkahwinan Ringkas dan Penuh Makna

Majlis Perkahwinan Ringkas dan Penuh Makna Assalamualaikum warahmatullah.. perkahwinan Berkisar tentang post saya di FB semalam, hari ni saya terasa ingin berkongsi pengalaman kami suami isteri dalam melangsungkan majlis perkahwinan, yang mana kira-kira telah berlangsung dua tahun lepas. Saya kira majlis perkahwinan yang telah kami jalankan cukup ringkas dan sangat...

Read More

Kelebihan Omega Guard Shaklee

Dec 31

Kelebihan Omega Guard Shaklee

Omega Guard™ Shaklee diperbuat dari minyak ikan terbaik di dunia! Jadi Shaklee Malaysia buat promosi untuk produk hebat ni, beli 6 percuma 1. Tapi tinggal sehari je la. insyaAllah tahun depan ada lagi promosi ni. Jangan risau okay.   Secara ringkas, apa manfaat dari Omega Guard ni? Kandungan Omega3 yang tinggi, dapat mengimbangi PMS bagi pengguna...

Read More

Jom Berzikir Sambil Memandu

Nov 12

Jom Berzikir Sambil Memandu

Apa yang kita buat semasa memandu..adakah kita selalu berzikir, menyanyi, berselawat, baca al-Quran, ataupun membebel? Kalau trafik jammed, makin lama lah kita meluangkan masa untuk memandu sambil _______ . (isi tempat kosong sendiri) Baik benda yang kita buat, murahlah rezeki kita insyaAllah. Sebaliknya, jauhlah kita dari rahmat Allah.   Antara aktiviti yang...

Read More

Jom Hebat! di Sg. Petani

Oct 04

Jom Hebat! di Sg. Petani

  Assalamualaikum semua! Alhamdulillah, Sabtu lepas (28 sept 2013) saya, suami dan lil’ mujahidah Khadijah, berpeluang menghadiri program Jom Hebat! di Bandar Laguna Merbok, Sungai Petani. Walaupun lambat (sebab salah tempat pegi -_- ) kami bersyukur selamat sampai. hehe.. Thanks to K B yg bagi alamat pada kami. Sebab kami takda smart phone, SEMAK phone...

Read More

Sembuh dan Sihat Dengan Vivix

Oct 04

Sembuh dan Sihat Dengan Vivix

  Assalamualaikum w.b.t. Tiada apa yang lebih menggembirakan daripada melihat orang yang tersayang dapat sembuh dan sihat menjalani kehidupan seharian. Kesihatan untuk apa? Tak lain tak bukan untuk kita beramal soleh, buat bekalan kita di akhirat nanti. Kehidupan yang abadi. Apa yang nak saya kongsikan kali ini ialah beberapa testimoni pengguna Shaklee Vivix....

Read More

Shaklee Collagen Powder

Oct 02

Shaklee Collagen Powder

Assalamualaikum w.b.t Kecantikan sememangnya tak dapat diisahkan dengan wanita. Ibarat lirik dan lagu. Chewaah~! Tipu lah kalau cakap ” aku tak kesah tak cantik pun takpe”  TIPU ok! Wanita mesti nak cantik! Yang belum berkahwin nak cantik sebab belum dapat pasangan hidup. hehe.. Yang dah berkahwin, nak mantain kecantikan untuk suami. (Malah ada yg takut...

Read More

Penawar Resdung

Sep 24

Penawar Resdung

  Assalamualaikum. Rasa terpanggil untuk berkongsi kisah hebat, berkenaan resdung saya yang sembuh dengan cepat selepas makan vitamin Shaklee. Ramadan lepas, saya terpaksa menelan supplement sebab resdung melanda dengan agak teruk. Saya tak tau la seteruk mana resdung saya berbanding orang lain. Tapi pendek kata susah la nak buat keje. Nak tarawih pun selalu...

Read More