Aktif Walaupun Berpuasa dan Bersukan

Pure Performance Drink | before | during exercise | after |

 

Shaklee Performance® telah memuaskan hati ramai atlit. Antara kelebihannya;

  • Mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi. Mengurangkan rasa haus.
  • Membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.
  • Mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu Opticarb yang membekalkan tenaga serta-merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.
  • Selain memberi kebaikan kepada ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, ia juga sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas. Budak2 demam pun elok amik ni sebab biasanya bila dah demam tak selera makan minum. Ia boleh mencegah dehydration.

Performance Drink Shaklee

Siapa yang perlukan Performance drink?

  • Mereka yang aktif bersukan
  • Mereka yang berpuasa (diambil semasa sahur dan berbuka)
  • Pengidap gout
  • Ibu yang menyusu
  • Mereka yang kurang minum air
  • Mereka yang kerap sakit kepala
  • Bila rasa nak demam, atau sedang demam
  • Menggantikan minuman ringan terutama yang berkarbonat

Testimoni

“Setakat ni, alhamdulillah. Semalam kami semua tak terbangun sahur, sedar2 dah dekat Subuh, saya cuma sempat ambil 2 gelas Performance Drink ni, dan alhamdulillah sampai ke petang susu masih banyak bila dipicit anak2. Saya pernah berpuasa (puasa ganti) tanpa mengambil minuman ni, menjelang petang, susu dah mula ‘kering’ dan anak2 start mengamuk. Sekarang macam addicted pulak sebab rasanya sedap, especially bila diminum sejuk2” 
“Saya suke ambil performance drink time saya berpuasa…bukan je time breastfeed dulu..tapi sampai la skrg…dan dulu di miri time saya ke offshore. Pagi tu mesti minum performance drink..sepanjang hari berpanas..tapi Alhamdulillah sangat2..rasa bertenaga..tak rasa haus pun.” 

 

Untuk mereka yang ingin mengekalkan kecergasan dalam bulan puasa ni, dan mengurangkan keletihan/dahaga yang melampau, elok sgt dah minum Performance Drink ni.

Satu cannister biasanya boleh tahan sebulan setengah kalau minum sorang2. Kalau nak sponsor kawan2 sahur dan berbuka puasa dgn air ni lagi la elok, moga lebih diberkati Allah. Tapi mungkin bulan depan kena beli cannister lain plk. 😉

Performance Drink – Natural Orange flavour.

 

[box type=”info”] Harga pasaran RM82.50. Hubungi kami segera untuk mendapat DISKAUN HEBAT![/box]

 

Saif Ar-Rahman Khalid / Nurbahiah Mohd Isa
Shaklee Independent Distributor
ID: 945467
013-200 2850 / 013-356 4876

Always WORKS | Always SAFE | Always GREEN

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *