Category Archives: CoQhealth Plus

Set Kesuburan Lelaki

Set Kesuburan Lelaki

 

Musim cuti sekolah macam sekarang ni selalunya memang banyak jemputan kenduri.

Di Malaysia, cuti sekolah adalah sinonim kepada kenduri kahwin.

 

Ramailah yang mencari set kesuburan, baik lelaki mahupun perempuan.

Yelah, ramai yang berkahwin inginkan cahaya mata, kalau boleh secepat mungkin. hehe..

 

Begi lelaki, seperti perempuan, juga mementingkan kesihatan dan kesuburan. Jika subur, cepatlah boleh dapat anak sebagai penyeri hidup. Dengan izin Allah yang maha Pemberi.

 

Tinggi mana pun ego lelaki, walaupun tak suka orang kata dia ‘tak kuat’, senyap-senyap dia Google juga set kesuburan @ suplemen kelelakian. ehem ehem..

Itu fitrah, usah dipertikaikan. Satu usaha yang bagus.

Nabi pun galakkan kita meramaikan umatnya kan. 🙂

 

Set Kesuburan Lelaki

 

Set Kesuburan Lelaki Shaklee

Terdiri daripada suplemen berikut;

Zinc Complex, Vita-E Complex & CoQ Healthâ„¢ Plus.

Kenapa digandingkan 3 suplemen ni? Jom pakat baca kelebihan mereka.

 

Zinc Complex 120biji RM33.75

  • Menghasilkan sperma yang sihat
  • Memekatkan air mani

Zinc

 

Vita-E Complex 120biji RM149.00

  • Meningkatkan bilangan sperma
  • Meningkatkan kemampuan seksual
  • Melindungi jantung

Vita-E

 

 

CoQ Healthâ„¢ Plus 30biji RM124.00

  • Mengoptimum fungsi jantung
  • Jantung sihat sangat membantu pasangan di ranjang

Bacaan lanjut mengenai CoQ Health ™ Plus di sini.

COQHealth Plus2

 

 

Bagi teruna yang akan mendirikan rumah tangga dalam masa terdekat, Set Kesuburan Lelaki Shaklee sedang melambai-lambai. ^_^

 

Nak rasa perbezaan Shaklee?

Ingin menjana pendapatan bersama Shaklee?

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan, khidmat nasihat & konsultasi PERCUMA.

Daftar keahlian Shaklee? Klik Sini.

 

Saif Khalid/Nurbahiah Mohd Isa
013.200.2850/013.356.4876
Shaklee Independent Distributor

 

 

Vitamin Untuk Jantung

Vitamin Untuk Jantung

Assalamualaikum w.b.t

Tahukah anda? Penyakit jantung merupakan penyakit yang paling tinggi dihidapi oleh rakyat Malaysia kini. Ianya bukan sahaja menyerang mereka yang berusia lebih 50 tahun. Malah, kini ramai rakyat Malaysia yang berusia 40 tahun ke atas, diserang penyakit jantung bila-bila masa sahaja. Jom kita check it out apa peranan jantung dan vitamin yang baik untuk jantung.

 

Fungsi jantung

  • Jantung merupakan organ penting dan vital peranannya di dalam tubuh manusia.
  • Ini disebabkan kerana jantung berfungsi sebagai alat pengepam darah  ke seluruh tubuh. Boleh bayangkan tak kalau jantung tidak dapat mengepam darah ? Memang KO dah kita masa tu.
  • Kesannya tiada oksigen dan nutrisi yang dapat disebarkan ke seluruh tubuh kerana darah yang membawa oksigen dan nutrisi yang diperlukan oleh badan.
  • Oleh sebab itu jantung amatlah penting peranannya di dalam tubuh manusia. Dan kita patut menjaga jantung agar sentiasa sihat.

 

Apa itu CoQ10?

  • CoQ10 adalah nutrien larut lemak yang boleh didapati  di semua sel-sel badan.
  • Ianya penting dalam penghasilan tenaga sel.

 

Kenapa kita memerlukan CoQ10?

Vitamin Untuk Jantung

Kebaikan CoQHealth10

  • Menggalakkan tekanan darah normal
  • Melawan keletihan
  • Meningkatkan tahap tenaga dan stamina
  • Meningkatkan fungsi otak
  • Meningkatkan kesihatan jantung
  • Rawatan bagi pesakit kanser
  • Menjadikan kulit lebih berseri
  • Membantu organ dalaman berfungsi dengan lebih baik

 

Bagaimana CoQHealth Plus membantu menguatkan otot jantung?

Vitamin Untuk Jantung

 

Kandungan CoQHealth Plus

  • CoQ10
  • Vitamin E
  • Teh hijau (green tea)

 

 

Vitamin Untuk Jantung

 

Perbezaan CoQHealth Plus Shaklee dengan produk lain

Vitamin Untuk Jantung

Vitamin Untuk Jantung

Vitamin Untuk Jantung

 

Tunggu apa lagi? Janganlah kita terlalu berkira untuk kesihatan kita. Kalau gajet ribu riban kita mampu beli, apatah lagi vitamin yang berharga puluhan ringgit sahaja. Health is Wealth! 😉

 

Banyak kan kebaikan CoQHealth Plus Shaklee ni? Nak jugak? Boleh dapatkan dari kami.

 

Nak rasa perbezaan Shaklee?

Ingin menjana pendapatan bersama Shaklee?

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan, khidmat nasihat & konsultasi PERCUMA.

Daftar keahlian Shaklee? Klik Sini.

 

Saif Khalid/Nurbahiah Mohd Isa
013.200.2850/013.356.4876
Shaklee Independent Distributor