Cegah Jerawat Naik Waktu Period

Cegah Jerawat Naik Waktu Period

 

Tidaaakkkkk!!!

Jerawat datang lagi!

Macam iklan tora pulak. Hehe.

 

arghh Cegah Jerawat Naik Waktu Period

 

Situasi ni mungkin agak familiar buat sesetengah orang, tak kira sama ada lelaki atau wanita.

Gangguan hormon yang tidak stabil adalah antara punca terbesar naiknya bukit-bukau dan gunung-ganang di sekitar wajah kita.

 

 

Wajah yang sempurna adalah impian setiap insan. Jerawat yang naik walau hanya sebiji mampu membuatkan keyakinan seseorang pudar.

Kepada yang merasakan begitu, usah gusar. Mesti ada penawarnya. Cuma mungkin belum dijodohkanNya. 🙂

Mungkinkah sekarang waktunya?

 

Jom kita tengok apakah produk yang diperkatakan dapat mencegah jerawat ketika datangya period.

 

GLA Complex & ESP

cegah Jerawat naik waktu Period

GLA Complex sangat membantu dalam menstabilkan hormon. Laki-laki mahupun wanita.

Lelaki juga ada waktunya di mana hormon tidak stabil. Selalunya waktu memasuki alam remaja.

Muka saya juga pernah dipenuhi jerawat satu ketika dahulu. Seingat saya ketika umur 13-15 tahun. Muka penuh dengan jerawat. Kawasan yang ‘bersih’ hanyalah di bawah cermin mata. Saya pun tak tahu kenapa. ^^

 

ESP pula membantu mencantikkan kulit. Kandungan protein dalam ESP yang tinggi mempercepatkan proses pemulihan organ-organ, termasuk organ terbesar kita iaitu kulit.

Asid Amino dalam ESP penting untuk membina otot, kuku, rambut, kulit dan lain-lain.

 

Bonus dari set ini;

  • Mengawal hormon estrogen dan testosteron
  • Melambatkan menopaus
  • Menentang kanser
  • Membaiki inflamasi kulit
  • Menghalang komplikasi diabetes
  • Mencegah tambah berat badan
  • Memperbaiki tekstur rambut
  • Mencegah tekanan darah tinggi

 

Harga untuk set ini ialah RM241.25.

Hubungi kami untuk penerangan lanjut, cara penggunaan dan konsultasi PERCUMA.

 

Sekian. Sihat untuk beramal.

 

Saif Ar-Rahman Khalid / Nurbahiah Mohd Isa
Shaklee Independent Distributor
ID: 945467
013-200 2850 / 013-356 4876

Always WORKS | Always SAFE | Always GREEN

Related posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *