Kelahiran Kedua

Lebih seminggu juga blog tak dikemaskini. Antara lain sebabnya adalah…jeng jeng jeng…

 

Alhamdulillah..

Syukur pada Allah atas kurniaan cahaya mata kedua kami.

 

its a boy Kelahiran Kedua

 

Muhammad bin Saif Ar-Rahman, lahir pada 4.03pm, 18 Jun 2014 di Dewan Bersalin Muslimah, Permatang Pauh, Pulau Pinang.

Semoga Muhammad menjadi pengikut Nabi Muhammad yang sejati, menjadi pendokong Islam kelak. Aminn..

 

اللهم فقهه في الدين و علمه التأويل

 

Nantikan cerita pengalaman kami menanti saat kelahiran Muhammad dalam entri yang akan datang. 🙂

 

Related posts:

2 comments

  • Assalam kak
    Nak tanya, berapa kos bersalin normal and caesar kat dewan bersalin muslimah tu ye?
    So far ok tak kat sana jika nak bersalin anak pertama?
    Tq

    • wsalam. Waktu kak brsalin kena 1.8k+. Kiranya round up 2k la beranak normal.
      Kalau tak da high risk xpe kot. Sbb Muslimah ni kalau emergency dorang hantar hosp kerajaan jugak.
      Servis bagus. Alhamdulillah…

Leave a Reply to husmad Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *