Hilang Bau Badan Dengan Magic Blue

Hilang Bau Badan Dengan Magic Blue

 

Apa Itu Magic Blue

Magic Blue ialah deodorant semulajadi yang dihasilkan menggunakan Tawas. Selamat, tanpa bahan kimia berbahaya. Cara bertindaknya bukan menutup bau dengan wangian, tetapi menghilangkan bauan secara alami.

 

photo332442563794546328

 

 

Kenapa Magic Blue?

Menghapuskan Bau Badan Masam, Kepam, Tengik dan Busuk Sehingga 3 HARI.

20 Tahun Produk ini Dalam Pasaran.

Sesuai untuk Semburan Seluruh Badan. Ketiak, Kaki, Kelangkang dan Sebagainya.

Produk Keluaran Bumiputera Muslim.

100% Semulajadi dan Halal.

Tiada Bahan Kimia Berbahaya & Alkohol.

Tidak Melekit.

Tiada Kesan Kuning Pada Baju.

Anti-Bakteria dan Anti-Penuaan.

Gunakan Tanpa Was-was, Suci dan Mesra Solat.

Sesuai untuk Seisi Keluarga, Lelaki dan Perempuan.

Mendapat kelulusan KKM (NOT170301871K).

 

Formula Hebat Magic Blue

Herba, Tawas, Air Mawar dan Air Suling

 

Saiz Botol Magic Blue

Magic Blue Premium 20ml 

 photo20853363758442942

Boleh Bawak Pakai Dalam Solat?

Sudah tentu boleh. Lihat saja kandungannya di atas, semuanya alami dan suci.

 

Apa Kelebihan Magic Blue Berbanding Deodorant Lain di Pasaran?

Menghilangkan bau, bukan menutup bau dengan wangian.

Tiada kesan di baju.

Tahan sehingga 3 HARI.

 


 

Nabi Muhammad ada berpesan kepada wanita supaya jangan pakai wangian apabila keluar rumah.

“Seorang wanita yang memakai bau-bauan dan melintasi satu kaum (orang banyak) maka dia itu adalah perempuan zina.” (Abu Dawud, Tirmidzi)

Kami amat berbesar hati dapat bawakan penyelesaiannya kepada anda, terutamanya wanita yang bekerja di luar.

Tak perlu takut badan busuk, dan tak perlu risau fitnah dari wangian.

 


 

Bagaimana Menggunakan Magic Blue?

Semburkan sahaja ke mana-mana bahagian badan yang berbau. Ratakan dengan tangan jika perlu.

Tunggu sehingga kering dahulu sebelum bilas.

Anda juga boleh membiarkan ia seharian atau semalaman sebelum dibilas.

 

 

Testimoni Magic Blue

 

Testimoni Magic Blue

“Sekarang dah boleh tidur celah ketiak abang. Kalau dulu, bila dekat dengan ketiak je pening.”

 

nik-edited

“Subhanallah. Alhamdulillah sangatttttt. Badan tak bau dah. Baru pakai sekali, tadi dah bilas tapi sebelum tu cium dulu memang tak bau. Dah tak nak pakai deodorant lain. Sebab deodorant lain banyak chemical, lagi buat badan berbau. Thank you so much Magic Blue 🙂 “

 

155741_1107673319243014_7888995096846826703_n

“Assalam..saya nak share sikit pengalaman saya menggunakan Magic Blue.. Seriously memang sangat berkesan! Seminggu saya tak menggunakan sebarang deodorant lain @ perfume. Memang hilang bau badan busuk walaupun saya aktif dan berpeluh…rasa yakin sepanjang masa. Magic Blue memang terbaik!!”

 

10387629_1109856672358012_6477863431227695023_n

“Positif Pijah.. Pakai gi kerja pagi..peluh-peluh pun ok alhamdulillah takda bau macam guna deodorant biasa. Malam pun sama gi kerja takda bau. Serasi kot ni.. Pasni insyaAllah boleh repeat order hok besar pulak. Mujur ada MB!”

 

11234004_1104011436275869_5773603246572124976_n

“Kak Ngah suka sangat! Gi sekolah dari pagi sampai petang, berpeluh-peluh, tapi langsung tak berbau. Hahahaha memang magic! Kak Ngah spray leher, ketiak atas bawah. Hahaha memang langsung tak berbau!”

 

12227033_1102499049760441_3761321605746473374_n

“Syukur alhamdulillah. Saya sangat teruja dengan hasilnya. Terus terang saya katakan, pada awalnya saya seakan tidak yakin dengan produk ini, kerana saya telah mencuba hampir setiap deodorant yang ada di pasaran. Tetapi masalah saya tak selesai. Malah bahagian bawah lengan saya mengalamai keradangan pula akibat alahan. Gatal yang teruk.
Semuanya dah selesai. Magic Blue terbaik!!”

 

12440474_1115993755077637_6160545082377728899_o

“Alhamdulillah syukur sangat-sangat. Magic Blue ni memang menjadi 100%. Akak pakai 3 hari berturut-turut. Lepas tu tak pakai, saja nak tengok kesan. Subhanallah cukup berkesan! Sekarang akak nak jadi ajen la dik. Sebab sebelum ni pakai pelbagai brand nak elak bau badan yang kurang enak bila berpeluh. Alhamdulillah lepas guna Magic Blue ni selesa sangat walau 2-3 hari dah tak pakai. Badan bebas bau. Terima kasih dik.”

 

12316570_1100893783254301_5616401734449649383_n

“Ok kak. Biasanya kalau lepas aerobik, badan Nor kuat sangat bau. Tapi semalam ok dah, takda bau langsung. Cuci baju tak payah rendam lama-lama dah. Terus cuci je.”

 

 

Soalan Lazim Magic Blue

1. Perlukah saya teruskan pakai deodorant lain selepas saya guna Magic Blue?

Tidak perlu.

 

2. Bolehkah saya pakai perfume bila saya pakai Magic Blue?

Boleh. Sembur/sapu perfume anda di tempat yang tidak disembur Magic Blue untuk mengekalkan bau wangi perfume.

 

3. Perlukah saya cukur bulu dahulu sebelum spray?

Tidak perlu. Spray mengikut keselesaan anda.

 

4. Badan saya tidaklah begitu berbau. Adakah Magic Blue sesuai untuk saya?

Untuk mendapat keyakinan yang lebih, anda boleh menggunakan Magic Blue™ terutamanya ketika anda membuat kerja berat.

 

5. Ada tak pantang larang dalam menggunakan Magic Blue?

Boleh sembur di setiap bahagian kulit kecuali bahagian kulit luka.

 

Saya Inginkan Magic Blue Sekarang! Bagaimana Cara Beli?

SMS/Whatsapp butiran berikut kepada 013.200.2850

»Nama  »Alamat  »No. Telefon  »Tarikh, Masa dan Jumlah bank-in.

 

Nota: Magic Blue Premium (MBP) 20ml RM29. (SS RM36)

2 unit MBP RM54 (SS RM66)

3 unit MBP RM75 (SS RM94)

4 unit MBP RM100 (SS RM120)

FREE Postage.

 

(Hubungi kami jika pesanan melebihi 5 botol)

Maybank 162405093226

CIMB 7604847316

BIMB 13017020714036

Penama Akaun: Saif Ar-Rahman Khalid

 

Magic Blue akan tiba 1~4 hari bekerja selepas pesanan dan bayaran dibuat.

Pastikan anda mendapat pengesahan dari kami.

 

Alternatif: Beli secara online di sini!

 

Ejen & Dropship seluruh negara dialukan. Hubungi kami untuk info lanjut.

013.200.2850

013.200.2850

013.200.2850

BEAT THE SMELL! NATURALLY!!