Kelebihan Omega Guard Shaklee

Omega Guard™ Shaklee diperbuat dari minyak ikan terbaik di dunia!

Kelebihan Omega Guard Shaklee

Jadi Shaklee Malaysia buat promosi untuk produk hebat ni, beli 6 percuma 1. Tapi tinggal sehari je la. 🙂 insyaAllah tahun depan ada lagi promosi ni. Jangan risau okay.

UBATI asma asthma SAKIT LUTUT DAN SENDI Vitamin Anak Pintar Cerdas omega-guard-heart Sebotol OmegaGuard 90 softgel berharga RM136.
Klik sini untuk beli sekarang secara online.

 

Secara ringkas, apa manfaat dari Omega Guard ni?

 

  • Kandungan Omega3 yang tinggi, dapat mengimbangi PMS bagi pengguna wanita
  • Mencegah strok
  • Membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin
  • Membantu perkembangan memori
  • Mencegah migrain
  • Meningkatkan sistem imun – melawan alahan kulit, asma, penyakit buah pinggang
  • Menyihatkan paru-paru
  • Menentang kanser
  • Mencegah arthritis dan gout
  • Mencegah insomnia, tekanan, kemurungan

 

Sendawa bau hanyir ikan?

Kita boleh elakkannya dengan mengambil Omega Guard sebelum makan atau bila perut kosong.

 

Apa yang membuatkan ramai memilih Omega Guard? Mari kita tengok perbandingan kandungan Omega Guard dengan produk minyak ikan lain.

Kelebihan Omega Guard Shaklee

Kandungan OmegaGuard Shaklee

Siapa Perlukan Omega-3?

1. Warga Emas
2. Pesakit Jantung
3. Pelajar
4. Wanita selepas bersalin
5. Pesakit darah tinggi
6. Orang yang selalu lupa
7. Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas
8. Ibu Hamil
9. Ibu menyusu

 

Kelebihan Omega Guard Shaklee

Kelebihan Omega Guard Shaklee

Bagaimana untuk kurus dengan Omega Guard?

* Pengambilan 3 biji sehari selepas sarapan/ lunch mampu memberi rasa kurang lapar kepada anda.

* Berfungsi membakar lemak dan meningkatkan metabolisma.

* Membantu masalah perut buncit dan obesiti.

 

Kelebihan Omega Guard Shaklee

Kelebihan Omega Guard Shaklee

 

 

Nak rasa perbezaan Shaklee?

Ingin menjana pendapatan bersama Shaklee?

 

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan, khidmat nasihat & konsultasi PERCUMA.

 

Saif Ar-Rahman Khalid / Nurbahiah Mohd Isa
Shaklee Independent Distributor
ID: 945467
013-200 2850 / 013-356 4876

Always WORKS | Always SAFE | Always GREEN

 

Jom Berzikir Sambil Memandu

Apa yang kita buat semasa memandu..adakah kita selalu berzikir, menyanyi, berselawat, baca al-Quran, ataupun membebel?

Kalau trafik jammed, makin lama lah kita meluangkan masa untuk memandu sambil _______ . (isi tempat kosong sendiri)

Baik benda yang kita buat, murahlah rezeki kita insyaAllah. Sebaliknya, jauhlah kita dari rahmat Allah.

 

Jom Berzikir Sambil Memandu

 

Antara aktiviti yang saya dan isteri selalu buat masa drive, terutamanya bila drive jauh-jauh, adalah dengar alunan zikir. Sekarang ni dah banyak album zikir yang diselitkan dengan terjemahannya. Jadi, siapa-siapa yang tak berapa pandai bahasa Arab pun boleh faham zikir-zikir dengan mudah.

 

Dulu ayah saya pernah ajar zikir dalam iktidal. Panjang skit la dari zikir biasa. Tapi saya tak sempat nak hafal.

Sekarang bila dengar hari-hari, skali dengan maksud dia, kita jadi lebih teruja. Rasa nak hafal, dan rasa nak amalkan dalam solat harian kita. Tengok balik, bukannya panjang mana pun. Lebih 2-3 saat je dari zikir biasa (Rabbana lakalhamd).

Apakah zikirnya? Nin dia..

Jom Berzikir Sambil Memandu

Zikir Iktidal

 

Yang bermaksud: “Wahai Tuhan Kami, bagiMu segala pujian yang banyak, baik dan yang ada barakah padanya”.

Banyak lagi zikir-zikir yang kami dapat hafal, dan tak kurang juga yang ‘terhafal’ dari album-album zikir sebegini.

Kalau nak boleh dapatkan kat link ni. Zikir Para Perindu Syurga. Recommended by us. ^_^

 

Jom Berzikir Sambil Memandu

Sekian. Salam zikir.

Saif Khalid

 

Jom Hebat! di Sg. Petani

 

Assalamualaikum semua!

Alhamdulillah, Sabtu lepas (28 sept 2013) saya, suami dan lil’ mujahidah Khadijah, berpeluang menghadiri program Jom Hebat! di Bandar Laguna Merbok, Sungai Petani. Walaupun lambat (sebab salah tempat pegi -_- ) kami bersyukur selamat sampai. hehe.. Thanks to K B yg bagi alamat pada kami. Sebab kami takda smart phone, SEMAK phone adalah. So, tak boleh nak check di fb alamat dia.

Selalunya, weekend kami memang full, dengan usroh lagi, urusan rumah, urusan bisnes dan kenduri. Dan weekend kali ni alhamdulillah, diisi dgn program yang bermanfaat.

Program bermula jam 930am. Tapi kami sampai pukul 10am. Masuk-masuk je K Lyna dah bagi talk. Talk yang disampaikan oleh K Lyna yang bertajuk erk…. saya datang lambat jadi saya tak sure tajuknya. Yg pasti Master Lyna bagi talk mengenai benefit shaklee, 3C , uv dan etc. Bermanfaat terutamanya bagi mereka yg baru berjinak2 dalam bisnes Shaklee ini.

shaklee kulim 1

 

Presenter kedua adalah kak Suhaida Su’aid. Kak Suhaida present mengenai Kenapa saya pilih Shaklee? Kak Suhaida ni sudah banyak mencuba bisnes2 yang lain seperti menjual barangan bayi dan fotografi. Semuanya bisnes-bisnes ini dibandingkan dengan bisnes Shaklee. Dan ternyata, bisnes Shaklee memenuhi kehendak ibu-ibu yang inginkan masa bersama anak-anak. Sambil berbisnes, anak di depan mata. 🙂 Sebebnarnya saya baru kenal kak Suhaida ni. Rupanya dialah anak pakcik yang suami saya selalu jumpa di masjid. Pakcik tu cakap anak dia pun buat Shaklee. Anak dia pharmacist katanya. Dan dia pun pernah pergi Magik Utara di Cinta Sayang bulan lalu. Allah mempertemukan kami di Laguna. Salam perkenalan. Semoga ukhuwwah berkekalan.

shaklee kulim 2

 

Seterusnya, segmen From Zero to Pro by Kak Farhah. Kak Farhah ni student UIA. Saya penah jumpa dia dulu di UIA. Tapi ingat-ingat lupa nama dia. Kak Farhah berkongsi mengenai cara nak skor UV dan naik rank. So, lepas ni kita boleh letak target untuk naik rank. TARGET! sangat penting! Kalau tak da target, ke laut lah kita. Macam hidup tapi takda tujuan. Apa jadi? sia-sia kan? -_-

shaklee kulim 3

 

Seterusnya, Mamaa Adamia punya turn. Tajuknya ialah Pencen Shaklee vs Pencen makan gaji. Haaaa… mana 1 pilihan kalbu?? hehe… Dulu angan-angan saya mestilah nak bekerja di luar. Mempunyai title engineer. Tapi lepas grad, dapat baby, terus duduk di rumah dan berangan nak jadi businesswoman. Alhamdulillah tercapai. Masih bertatih dalam Shaklee, tapi kami berusaha ikut apa yang mentor buat untuk berjaya. InsyaAllah.

 

shaklee jom hebat

 

Gembira sangat dapat berjumpa kenalan-kenalan baru di Jom Hebat ini. Selama ni kenal atas talian saja. Sekrang dapat bersua muka. Semoga ukhuwwah kita berkekalan. Ameen~ Knowledge yang kami dapat, akn kami kongsikan dengan mereka yang ingin join kami. 🙂 FREE coaching, akan join secret group kami, lifetime coaching sampai berjaya! 😉

Berminat untuk bersama kami? Now is the RIGHT TIME!

 

Saif Ar-Rahman Khalid / Nurbahiah Mohd Isa
Shaklee Independent Distributor
013-200 2850 / 013-356 4876

Always WORKS | Always SAFE | Always GREEN

Sembuh dan Sihat Dengan Vivix

 

Assalamualaikum w.b.t.

Tiada apa yang lebih menggembirakan daripada melihat orang yang tersayang dapat sembuh dan sihat menjalani kehidupan seharian.

Kesihatan untuk apa? Tak lain tak bukan untuk kita beramal soleh, buat bekalan kita di akhirat nanti. Kehidupan yang abadi.

Apa yang nak saya kongsikan kali ini ialah beberapa testimoni pengguna Shaklee Vivix. Mereka telah sembuh dari macam-macam penyakit.

Ya, Vivix adalah produk Shaklee yang paling mahal. Killer produk dari Shaklee. Kalau nak banding dengan kesihatan ataupun kos pembedahan, Vivix boleh dikatakan sangat murah. Tak sampai RM500 pun. Manfaatnya? Jom kita tengok testimoni depa..

 

[box] [Testimoni Vivix] Ibu kesayangan yang diserang strok dan lumpuh sebelah badan telah boleh berjalan selepas 7 hari mengambil Vivix Shaklee. Hari pertama minum sesudu jari tangan ibu dah boleh gerak, hari kedua kaki ibu pula boleh gerak. Dan hari ni ibu dah boleh bangun dan berjalan sendiri. Ya Allah syukur ke hadratMu.

– Puan Wan Zainab[/box]

 

Testimoni pesakit kencing manis. Klik gambar untuk besarkan.
vivix testimoni

 

Antara kebaikan Vivix:

Manfaat Vivix

 

 

– Memperbaiki DNA

– Memperbaiki tenaga sel

– Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi

– Menggalakkan penuaan yang sihat

– Membantu mengelakkan kanser

 

Sebotol Vivix mengandungi 150ml. Minum sesudu teh sehari. Boleh tahan selama sebulan.

Ingin cuba Vivix Shaklee? Dapatkannya dari kami sekarang. COD sekitar Kulim, dan penghantaran ke seluruh Malaysia.

 

Boleh juga beli online dengan klik link ini sekarang.

 

Saif Ar-Rahman Khalid / Nurbahiah Mohd Isa
Shaklee Independent Distributor
013-200 2850 / 013-356 4876

Always WORKS | Always SAFE | Always GREEN

Shaklee Collagen Powder

Assalamualaikum w.b.t

Kecantikan sememangnya tak dapat diisahkan dengan wanita. Ibarat lirik dan lagu. Chewaah~! Tipu lah kalau cakap ” aku tak kesah tak cantik pun takpe”  TIPU ok! Wanita mesti nak cantik! Yang belum berkahwin nak cantik sebab belum dapat pasangan hidup. hehe.. Yang dah berkahwin, nak mantain kecantikan untuk suami. (Malah ada yg takut kalau tak cantik, nanti suami cari lain) OH tidak!

Demi kecantikan, wanita sanggup menghabiskan ribuan ringgit semata-mata untuk kelihatan cantik, gojes mojes, mulus. kan? Dan ada yang lebih ekstrem, sanggup tahan sakit buat laser lah, bedah lah, cucuk tang sini, tang sana, semata-mata untuk CANTIK!

Sebenarnya, ada cara yang lebih berbaloi untuk kita kekal cantik. Selain mengamalkan pemakanan yang sihat, senaman dan minum air kosong setiap hari, kita juga boleh mangambil kolagen untuk kecantikan kulit. Kulit adalah organ TERBESAR di badan kita. YA, terBESAR! Jadi, ruuuuugi lah kalau kita mensia-siakan kurniaan Allah ini. Bila kulit sihat, tak kusam, kita bertambah keyakinan, lebih bersemangat untuk bekerja dan melakukan ibadah, lebih ceria dan gembira. Kalau kulit kusam, monyok je kita kan? Kali ini, Bahiah nak memeperkenalkan anda semua dengan kolagen dari Shaklee. JOM kita tengok!

 

Kenapa perlu kolagen?

  1. Semakin meningkat usia, proses penuaan juga berlaku & tubuh menghasilkan kolagen yg kian berkurang
  2. Kesannya, banyak kedutan, garis halus dan kulit kendur terjadi

 

Punca kerosakan kolagen

  1. cahaya matahari
  2. radikal bebas di udara
  3. air
  4. nutrisi seharian
  5. merokok

 

Kebaikan kolagen

  1. membantu menguatkan rambut & pertumbuhan semula
  2. kuku lebih kuat & mengekalkan warna yg sihat
  3. kulit menjadi lembap & elastisiti bertambah baik
  4. membantu mengurangkan parut
  5. membantu menghilangkan tanda penuaan
  6. menguatkan tulang
  7. mengurangkan kesakitan & geseran di sendi-sendi
  8. baik untuk mata
  9. membekalkan nutrisi kepada otak (otak sentiasa sihat)

 

Kandungan di dalam Shaklee Collagen Powder

bahan dalam collagen kolagen

Kelebihan Shaklee Collagen Powder

  1. Mengandungi 4000mg kolagen RSS (Sisik ikan merah) – tulen & bermutu tinggi
  2.  Sangat rendah berat molekular (1000 Dalton)
  3. Mudah diserap oleh tubuh & memebantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dgn berkesan
  4. Clinically proven!!!! 8 minggu penggunaan, dapat rasa hasilnya. Tapi ada yang lagi cepat rasa. Kena cuba dulu barau tau ok! 😉

 

Jadi , memang best promo bulan ni Shaklee Collagen Powder. Beli 6 percuma 1!! Boleh kongsi dengan kawan-kawan. Tunggu apa lagi? Bulan depan takda dah promo collagen ye.. Kang melepas, menyesal… huhuhu

 

collagen shaklee

 

 

Ingin jana pendapatan sampingan? Hubungi kami sekarang!

Saif Ar-Rahman Khalid / Nurbahiah Mohd Isa
Shaklee Independent Distributor
013-200 2850 / 013-356 4876

Always WORKS | Always SAFE | Always GREEN

 

 

1 19 20 21 22 23 25