Tag Archives: jerawat

Cegah Jerawat Naik Waktu Period

Cegah Jerawat Naik Waktu Period

 

Tidaaakkkkk!!!

Jerawat datang lagi!

Macam iklan tora pulak. Hehe.

 

arghh Cegah Jerawat Naik Waktu Period

 

Situasi ni mungkin agak familiar buat sesetengah orang, tak kira sama ada lelaki atau wanita.

Gangguan hormon yang tidak stabil adalah antara punca terbesar naiknya bukit-bukau dan gunung-ganang di sekitar wajah kita.

 

 

Wajah yang sempurna adalah impian setiap insan. Jerawat yang naik walau hanya sebiji mampu membuatkan keyakinan seseorang pudar.

Kepada yang merasakan begitu, usah gusar. Mesti ada penawarnya. Cuma mungkin belum dijodohkanNya. 🙂

Mungkinkah sekarang waktunya?

 

Jom kita tengok apakah produk yang diperkatakan dapat mencegah jerawat ketika datangya period.

 

GLA Complex & ESP

cegah Jerawat naik waktu Period

GLA Complex sangat membantu dalam menstabilkan hormon. Laki-laki mahupun wanita.

Lelaki juga ada waktunya di mana hormon tidak stabil. Selalunya waktu memasuki alam remaja.

Muka saya juga pernah dipenuhi jerawat satu ketika dahulu. Seingat saya ketika umur 13-15 tahun. Muka penuh dengan jerawat. Kawasan yang ‘bersih’ hanyalah di bawah cermin mata. Saya pun tak tahu kenapa. ^^

 

ESP pula membantu mencantikkan kulit. Kandungan protein dalam ESP yang tinggi mempercepatkan proses pemulihan organ-organ, termasuk organ terbesar kita iaitu kulit.

Asid Amino dalam ESP penting untuk membina otot, kuku, rambut, kulit dan lain-lain.

 

Bonus dari set ini;

  • Mengawal hormon estrogen dan testosteron
  • Melambatkan menopaus
  • Menentang kanser
  • Membaiki inflamasi kulit
  • Menghalang komplikasi diabetes
  • Mencegah tambah berat badan
  • Memperbaiki tekstur rambut
  • Mencegah tekanan darah tinggi

 

Harga untuk set ini ialah RM241.25.

Hubungi kami untuk penerangan lanjut, cara penggunaan dan konsultasi PERCUMA.

 

Sekian. Sihat untuk beramal.

 

Saif Ar-Rahman Khalid / Nurbahiah Mohd Isa
Shaklee Independent Distributor
ID: 945467
013-200 2850 / 013-356 4876

Always WORKS | Always SAFE | Always GREEN

Set Jerawat Terbaik

Set Jerawat Terbaik

 

Jerawat mengganggu hidup anda?

Katakan tidak kepada jerawat.

Kembalikan keyakinan anda ketika bersama jiran, keluarga, rakan sepejabat dan klien.

 

Kenapa saya katakan ini Set Jerawat Terbaik?

Kerana ia bertindak dari dalam.

Bukan hanya melicinkan muka dengan basuhan atau krim yang bersifat sementara.

 

Bila dalaman kita bersih, ia akan dizahirkan di wajah kita.

Wajah menjadi semakin berseri walaupun tanpa makeup.

 

Punca Kulit Berjerawat dan Penyelesaiannya

 

1. Hormon tidak stabil

Ketidakstabilan hormon adalah antara punca terbesar kulit kita berjerawat.

Bagi wanita, period tidak teratur seringkali mengundang jerawat di setiap inci wajah. Melampaunya. Ataupun bila period lari je, muka asal kita yang mulus itu tiba-tiba dinaiki jerawat.

Jadi bagaimana cara atasinya?

Jawapannya ialah –>  Stabilkan hormon.

Bagaimana?

GLA Complex

GLA Complex sangat membantu kita menstabilkan hormon. Baik lelaki mahupun wanita.

Ramai yang telah berjaya menjadikan period mereka teratur selepas mengamalkan GLA Complex.

Set Jerawat Terbaik gla-complexSebotol GLA Complex mengandungi 60 softgel, berharga RM91.25

 

2. Toksin dalam badan tinggi

Punca lain adalah kandungan toksin yang tinggi dalam badan.

Toksin boleh berpunca dari makanan, asap kenderaan, bahan pencuci, vaksin, antibiotik dan lain-lain.

Jadi bagaimana cara atasinya?

Jawapannya ialah –>  Detox.

Bagaimana?

Alfalfa Complex

Dikenali sebagai bapa segala tumbuhan, Alfalfa diadun dengan teliti menjadi Alfalfa Complex, dapat membantu kita detox dengan hebat!

Set Jerawat Terbaik alfafa-complexSebotol Alfalfa Complex (L), 700 tablet, RM97.50. Alfalfa Complex (S), 330 tablet, RM53.75.

 

3. Parut jerawat lama

Parut jerawat lama tak hilang-hilang? Ada jalannya.

Vita-E Complex diperkaya dengan Selenium – membantu penyerapan Vitamin-E.

Ini membantu mengurangkan kedut, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan.

Juga menjadi penyahtoksik logam berat dari badan seperti raksa dan kadmium.

Set jerawat terbaik vita-e-complexSebotol Vita-E Complex, 120 kapsul, RM149.

 

 

4. Selain di atas

Dua produk ini merupakan suplemen kegemaran kami dan juga pengedar-pengedar Shaklee yang lain.

Kenapa?

Kulit kami semakin cantik dan licin!

Sustained Release Vita-C Plus & ESP

Set Jerawat Terbaik180 tablet SR Vita-C Plus RM92.50, tahan selama 6 bulan.
850g ESP, RM150.
 
 

Ingin kulit licin dan mulus?

Dapatkan Set Jerawat Terbaik ini sekarang!

GLA Complex + SR Vita-C Plus + ESP = RM333.75

Alfalfa Complex (S) + Vita-E Complex + SR Vita-C Plus + ESP = RM445.25

SR Vita-C Plus + ESP = RM242.50

Saya ingin dapatkannya sekarang!

Klik sini untuk beli secara online.

(Sila uncheck box bagi produk yang anda tidak mahu)

 

Jika anda ada sebarang pertanyaan, hubungi kami untuk mendapatkan khidmat nasihat PERCUMA.

 

Sihat untuk beramal.

 

Saif Ar-Rahman Khalid / Nurbahiah Mohd Isa
Shaklee Independent Distributor
ID: 945467
013-200 2850 / 013-356 4876

Always WORKS | Always SAFE | Always GREEN