Tag Archives: resdung

Rawatan Resdung Yang Berkesan

Rawatan Resdung Yang Berkesan

Hidung anda sering tersumbat di pagi hari? Atau sepanjang hari?

Kerap sakit kepala, pipi dan dahi?

Atau ALAH kepada habuk dan debu, juga kepada makanan laut? Lagi-lagi BELACAN, ye tak?

 

sinusitis Rawatan Resdung Yang Berkesan

 

Sebelum itu..

Apakah itu Resdung?

 

Dr. Ahmad Nordin, seorang pakar telinga, hidung dan tekak, memecahkan resdung kepada 2 kategori.

Pertama, rhinitis alahan, di mana seseorang itu kerap tersumbat hidung, bersin, dan gatal hidung/mata.

Kedua, sinusitis – sinonim dengan hingus yang berwarna kuning, atau hijau. Malah mungkin bercampur dengan darah. Pesakit juga kerap sakit kepala, sakit hidung dan pipi.

 

 

Dulu saya juga mengalami masalah-masalah di atas.

Saya selalu tersumbat hidung pagi-pagi. Kerap juga sakit kepala dan pipi. Rasa macam lompong dalam pipi. Keradangan.

Paling teruk bila tiba-tiba keluar air/hingus kuning dari hidung. Tanpa amaran. Tau-tau dah keluar. Nak ambil tisu pun tak sempat.

Sehinggalah saya menemukan penawarnya baru-baru ini.

 

Syukur banyak-banyak pada Allah s.w.t. kerana pertemukan saya dengan penawar resdung ini.

 

Saya rasa bertanggungjawab untuk kongsikan pengalaman saya kepada rakan pembaca semua.

Semoga bermanfaat. Dengan izin Allah.

 

 

Rawatan Resdung Yang Berkesan

 

Atas nasihat keluarga, saya mengamalkan set tiga serangkai.

Saya hanya amalkan sebiji B-Complex, sebiji Vita-C dan lima biji Alfalfa. Dua kali sehari.

Pengambilan pertama saya telah pun menunjukkan kesan yang memberangsangkan. Ini membuatkan saya yakin dan terus mengamalkan dosage tersebut.

 

Alhamdulillah, resdung saya lega dengan cepat sekali.

 

 

Resdung Rawatan Resdung Yang Berkesan

1. B-Complex. 120 biji. RM53.75

Meredakan tekanan, sakit kepala, dan juga alahan.

2. Sustained Release Vita-C Plus. 180 biji. RM92.50

Antioksida hebat. Membantu menyembuhkan tisu tubuh.

3. Alfalfa Complex. 330 biji RM53.75/700 biji RM97.50

Raja segala tumbuhan. Bertindak melawan alahan.

 

 

Ingin cuba?

Klik link ini untuk dapatkannya secara online sekarang.

Juga boleh Call/Whatsapp/SMS kami untuk harga istimewa atau pertanyaan lanjut mengenai set resdung ini.

 

Sihat untuk beramal.

 

Saif Ar-Rahman Khalid / Nurbahiah Mohd Isa
Shaklee Independent Distributor
013-200 2850 / 013-356 4876

Always WORKS | Always SAFE | Always GREEN

Penawar Resdung

 

Assalamualaikum.

Rasa terpanggil untuk berkongsi kisah hebat, berkenaan resdung saya yang sembuh dengan cepat selepas makan vitamin Shaklee.

Ramadan lepas, saya terpaksa menelan supplement sebab resdung melanda dengan agak teruk. Saya tak tau la seteruk mana resdung saya berbanding orang lain. Tapi pendek kata susah la nak buat keje. Nak tarawih pun selalu terganggu.

Bahagian tulang dalam pipi saya sakit teruk. Keradangan. Rasa lompong dalam pipi.

Cairan kuning selalu keluar dari hidung. Dah la keluar laju, takda warning pulak. Even tangan ni nak tarik baju untuk lap hidung pun tak sempat. Tau2 dah menitik kat baju.

 

Penawar Resdung Shaklee

 

Last skali orang rumah suruh makan set resdung Shaklee. So saya telan Alfalfa, Vita-Lea, B-Complex & Vita-C.

Resdung saya sembuh dengan cepat! Alhamdulillah.

Radang di pipi terus hilang. Cairan kuning pun beransur-ansur berkurang, sampai takda langsung dah.

Kalau ada antara pembaca mengalami masalah yang sama, saya syorkan supaya makan set resdung ni. Memang sangat melegakan. Takda serabut dengan tisu lagi dah. Sakit tulang pipi hilang. 🙂

 

Set Penawar Resdung Shaklee

Set Resdung Shaklee

 

Sekian. Sihat untuk beramal.

 

Nak rasa perbezaan Shaklee?

Ingin menjana pendapatan bersama Shaklee?

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan, khidmat nasihat & konsultasi PERCUMA.

Saif Khalid/Nurbahiah Mohd Isa
013.200.2850/013.356.4876
Shaklee Independent Distributor