Tag Archives: senggugut

Hilangkan Sakit Senggugut

Hilangkan Sakit Senggugut

 

Senggugut adalah antara musuh utama bagi wanita.

Sakitnya tak dapat nak digambarkan.

Sekali dia tangkap, mau terduduk, terguling atas lantai dibuatnya.

Explain kat laki pun bukannya boleh faham. 😛

Tapi simpati juga bila tengok ada yang sakit terduduk.

 

 

Beberapa ketika dahulu, kami pernah berkongsi satu tablet (bukan gajet ya) dengan seorang kawan. Kami cuma khabarkan kepadanya tablet itu untuk sumber kalsium.

 

Selang beberapa hari, dia datang kepada isteri saya, katanya dia tak sakit pinggang masa datang period. Selalunya bila period dia sakit pinggang dan kerja rumahnya terganggu.

 

hilangkan sakit Senggugut Testimoni Ostematrix

 

Hilangkan Sakit Senggugut

 

Inilah tablet yang saya kongsikan kepadanya.

 

hilangkan sakit senggugut oste-matrix-bonesOstematrix 120 biji RM61.

 

Kandungannya membantu kita mengatasi sakit pinggang dan senggugut ketika period.

Komposisi utamanya ialah Kalsium, Magnesium dan Vitamin-D.

 

Selain itu, cara menghilangkan sakit senggugut ialah dengan mengatur kembali jadual period. Iaitu dengan mengawal hormon estrogen. Apabila hormon teratur, maka hilanglah sindrom PMS seperti kesakitan, mood swing dan sakit payudara.

 

GLA Complex sangat membantu mengatasi period yang tidak teratur.

Kandungan Gamma-Linolenic Acid (GLA) di dalamnya adalah 3x lebih berkesan daripada kebanyakan Evening Primrose Oil (EPO) di pasaran.

 

hilangkan sakit senggugut gla-complex-womenhealthGLA Complex 60 biji RM91.25

Amalkan kedua-dua Ostematrix dan GLA-Complex ini, insyaAllah sakit senggugut anda bakal berakhir.

Serlahkan keyakinan anda dan lakukan kerja harian anda tanpa gangguan.

 

Hubungi kami untuk konsultasi PERCUMA. Penerangan tentang suplemen dan cara makan yang berkesan.

Juga boleh klik link ini untuk pembelian segera secara online.

 

 

Sihat untuk beramal.

 

Saif Ar-Rahman Khalid / Nurbahiah Mohd Isa
Shaklee Independent Distributor
ID: 945467
013-200 2850 / 013-356 4876

Always WORKS | Always SAFE | Always GREEN

Ostematrix Shaklee – Sumber Kalsium Hebat

Suka saya nak kongsikan di sini satu daripada suplemen faveret kami.

Juga favourite supplement kawan-kawan kami. 🙂

Nak tau apa dia?

Tadaa….

 

 

Ostematrix Shaklee - Sumber Kalsium Hebat

Ostematrix Shaklee – Sumber Kalsium Hebat!

 

Biasanya orang lagi suka dengar testimoni berbanding info skema pasal produk kan?

So kami kongsikan dulu testimoni kenalan kami pasal Ostematrix Shaklee.

 

Ostematrix Shaklee - Sumber Kalsium Hebat

Testimoni Ostematrix Shaklee

 

“Syukur..lepas makan Ostematrix, sakit belakang saya dah hilang.” – Izzah, Kepong.

Apakah Kelebihan Ostematrix?

 

1. Menguatkan tulang.

Kalsium menghalang osteoporosis, menguatkan kuku, kerangka, gigi, sistem saraf. Juga dapat membantu dalam masalah tulang retak, rickets, kuku rapuh, eczema, kejang, gusi berdarah, dan merangsang darah untuk memekat.

2. Menghindar kejang dan kebas.

Pengambilan 600mg kalsium sebelum tidur akan memperbaiki kebas-kebas, kekejangan, sakit sendi dan artritis.

3. Meringankan stress.

Ostematrix membantu pengimbangan tekanan darah, memelihara denyutan jantung. Juga membantu mendapat tidur yang berkualiti, memperbaiki jantung berdebar.

4. Memperbaiki masalah haid.

Pengambilan 1000mg kalsium dan magnesium serentak meringankan sakit waktu haid dan membantu membuang air kecil.

5. Pengalkalian tubuh.

Kalsium adalah mineral alkali. Ia berkesan mengimbang pH tubuh. Ia juga menghalang obesiti bagi warga emas.

6. Memperbaiki hiperaktiviti perut dan gastrik.

7. Vitamin D meningkatkan penyerapan kalsium dan fosforus untuk meningkatkan ketumpatan tulang, menguatkan kerangka, memperbaiki sakit ketika haid.

 

 

 

Ostematrix Shaklee – Sumber Kalsium Hebat!

 

Lastly.. Kenapa kami sukakannya?

 

Pasti ada beberapa sebab kenapa kami secara personal sangat menggalakkan anda juga mengambil Ostematrix.

>>  Kalau sakit kepala..ambil dua tablet bersama segelas air kosong mampu membantu mengurangkan sakit kepala.

>>  Jika hari ni tak jumpa/sempat makan sayur. Malam nanti sebelum tidur, makan dua tablet (juga segelas air kosong), dapat mengelakkan kesukaran proses membuang air besar pada keesokan hari. Ya, Ostematrix membantu melembutkan najis.

Nota –> Ia tidak seperti julap yang menyebabkan sakit perut. Tetapi kita akan melabur dengan selesa. 8)

 

 

Ostematrix, 120 biji cuma RM61. Klik link ini untuk beli secara online.

 

 

Nak rasa perbezaan Shaklee?

Ingin menjana pendapatan bersama Shaklee?

 

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan, khidmat nasihat & konsultasi PERCUMA.

Saif Khalid/Nurbahiah Mohd Isa
013.200.2850/013.356.4876
Shaklee Independent Distributor