Tag Archives: Shaklee

Cara Daftar Ahli Shaklee

Cara Daftar Ahli Shaklee

 

Selamat datang kepada pembaca setia ummukhadijah.com.

Kepada pembaca yang dihormati, di sini kami akan membimbing kalian untuk daftar menjadi ahli Shaklee di bawah kelolaan dan penyeliaan kami.

Harus diingati, pemilihan pengedar untuk proses pendaftaran adalah kritikal. Ia sangat mempengaruhi perjalanan anda dalam dunia Shaklee.

Tak kira sama ada hanya ingin menggunakan untuk diri sendiri atau yang ingin berniaga.

 

Pengedar Shaklee yang bertanggungjawab adalah mereka yang;

  1. Memberi konsultasi cara pemakanan suplemen dan vitamin secara menyeluruh
  2. Follow-up anda dari semasa ke semasa berkenaan pemakanan/penggunaan produk Shaklee
  3. Memberi tunjuk ajar dan bantuan kepada anak didik yang ingin menjadikan Shaklee sebagai mata pencarian

Cara Daftar Ahli Shaklee

 

Untuk menjadi pengedar Shaklee seumur hidup, anda boleh mendaftar dengan hanya RM65. Ya, seumur hidup!

(Tambah RM10 untuk Semenanjung atau RM20 untuk Sabah/Sarawak bagi penghantaran Opportunity Kit)

 

Atau anda juga boleh mendaftar PERCUMA jika anda membuat pembelian sekurang-kurangnya 200UV (~RM660) dalam satu transaksi.

 

Untuk pengiraan UV, boleh rujuk gambar di bawah.

Nota: Harga yang dipaparkan adalah harga retail. Harga ahli sudah pasti lebih murah. 😀

 

Cara Daftar Ahli Shaklee

 

Cara Daftar Ahli Shaklee

 

F.A.Q.

1. Perlukah maintain point?

Anda tak perlu maintain point untuk mengekalkan keahlian Shaklee jika hanya menggunakan secara personal. Jika tidak membeli dalam beberapa bulan pun anda masih ahli Shaklee yang sah.

Jika pembelian bulanan anda melebihi 150UV, anda akan mendapat bonus di pertengahan bulan berikutnya. 😀

2. Bolehkah saya daftar sendiri di cawangan Shaklee berdekatan saya?

Boleh. Hanya berikan ID kami 945467 ketika mendaftar. Maklumkan kami sesudah mendaftar, kami akan bimbing anda untuk menjadi lebih sihat. Anda juga akan bersama team kami untuk memulakan perniagaan hebat Shaklee!

 

3. Bagaimana untuk saya membeli produk Shaklee?

Sebaik sahaja anda selesai mendaftar, anda akan diberi ID eksklusif. Anda boleh terus membuat pembelian sama ada di cawangan berdekatan, atau hanya secara online di Shaklee Online System.

Anda boleh membuat pembelian di mana sahaja dan bila-bila sahaja. 24 jam sehari, 7 hari seminggu.

 

4. Apa kelebihan menjadi ahli Shaklee?

Banyak kelebihannya. Anda bakal mengubah hidup anda kepada yang lebih baik selepas bertukar kepada Shaklee!

Sila rujuk artikel kami yang lepas;

–>  Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee.

–>  Kenapa Saya Join Shaklee.

 

5. Saya ingin daftar sekarang! Bagaimana?

Bank-in RM75 (Opportunity Kit akan dihantar terus ke rumah anda) kepada salah satu akaun di bawah;

CIMB 07370002391204 (Saif Ar-Rahman Khalid)
Maybank 1520 3154 9854 (Nurbahiah Mohd Isa)

SMS/WhatsApp 013.356.4876 maklumat berikut;

Butiran bayaran (nama bank, amaun, masa, tarikh):
Nama Penuh:
IC:
Alamat:
No. Telefon Bimbit:
Emel:
No. Akaun Peribadi (untuk bonus):
Nama Bank:
Nama Pasangan (jika ada):
IC Pasangan (jika ada):

Kami akan bersama anda secepat mungkin.

 

Akhir kata, bertindaklah sekarang untuk kehidupan yang lebih baik. Fast Action, Fast Result!

ANDA tersenyum lebar, KAMI puas hati. 😀

Kami menantikan ANDA menjadi sebahagian keluarga Shaklee kami.

 

 

Saif Khalid/Nurbahiah Mohd Isa
013.200.2850/013.356.4876
Shaklee Independent Distributor

 

Ostematrix Shaklee – Sumber Kalsium Hebat

Suka saya nak kongsikan di sini satu daripada suplemen faveret kami.

Juga favourite supplement kawan-kawan kami. 🙂

Nak tau apa dia?

Tadaa….

 

 

Ostematrix Shaklee - Sumber Kalsium Hebat

Ostematrix Shaklee – Sumber Kalsium Hebat!

 

Biasanya orang lagi suka dengar testimoni berbanding info skema pasal produk kan?

So kami kongsikan dulu testimoni kenalan kami pasal Ostematrix Shaklee.

 

Ostematrix Shaklee - Sumber Kalsium Hebat

Testimoni Ostematrix Shaklee

 

“Syukur..lepas makan Ostematrix, sakit belakang saya dah hilang.” – Izzah, Kepong.

Apakah Kelebihan Ostematrix?

 

1. Menguatkan tulang.

Kalsium menghalang osteoporosis, menguatkan kuku, kerangka, gigi, sistem saraf. Juga dapat membantu dalam masalah tulang retak, rickets, kuku rapuh, eczema, kejang, gusi berdarah, dan merangsang darah untuk memekat.

2. Menghindar kejang dan kebas.

Pengambilan 600mg kalsium sebelum tidur akan memperbaiki kebas-kebas, kekejangan, sakit sendi dan artritis.

3. Meringankan stress.

Ostematrix membantu pengimbangan tekanan darah, memelihara denyutan jantung. Juga membantu mendapat tidur yang berkualiti, memperbaiki jantung berdebar.

4. Memperbaiki masalah haid.

Pengambilan 1000mg kalsium dan magnesium serentak meringankan sakit waktu haid dan membantu membuang air kecil.

5. Pengalkalian tubuh.

Kalsium adalah mineral alkali. Ia berkesan mengimbang pH tubuh. Ia juga menghalang obesiti bagi warga emas.

6. Memperbaiki hiperaktiviti perut dan gastrik.

7. Vitamin D meningkatkan penyerapan kalsium dan fosforus untuk meningkatkan ketumpatan tulang, menguatkan kerangka, memperbaiki sakit ketika haid.

 

 

 

Ostematrix Shaklee – Sumber Kalsium Hebat!

 

Lastly.. Kenapa kami sukakannya?

 

Pasti ada beberapa sebab kenapa kami secara personal sangat menggalakkan anda juga mengambil Ostematrix.

>>  Kalau sakit kepala..ambil dua tablet bersama segelas air kosong mampu membantu mengurangkan sakit kepala.

>>  Jika hari ni tak jumpa/sempat makan sayur. Malam nanti sebelum tidur, makan dua tablet (juga segelas air kosong), dapat mengelakkan kesukaran proses membuang air besar pada keesokan hari. Ya, Ostematrix membantu melembutkan najis.

Nota –> Ia tidak seperti julap yang menyebabkan sakit perut. Tetapi kita akan melabur dengan selesa. 8)

 

 

Ostematrix, 120 biji cuma RM61. Klik link ini untuk beli secara online.

 

 

Nak rasa perbezaan Shaklee?

Ingin menjana pendapatan bersama Shaklee?

 

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan, khidmat nasihat & konsultasi PERCUMA.

Saif Khalid/Nurbahiah Mohd Isa
013.200.2850/013.356.4876
Shaklee Independent Distributor

 

 

Kenapa Perlu Ambil Suplemen

Suplemen? Apa itu suplemen?

Rasanya ramai yang fikir macam-macam bila kita sebut suplemen.

Saya juga begitu.

Dulu, bila orang sebut suplemen, apa yang berlegar di kepala adalah MLM.

Tapi kenapa dengan MLM?

Bila sebut MLM je, kita akan lebih waspada, betul? Sebab selama ni banyak betul kes-kes yang tak indah diceritakan dalam dunia MLM.

Tapi kini tidak lagi. Asalkan pandai menilai sesuatu syarikat dan pelan pemasarannya, anda akan mampu membuat pilihan bijak!

 


Kenapa Perlu Ambil Suplemen

 

Suplemen pada bahasa bermaksud penambahan. Atau pelengkap.

Dari segi istilah dalam dunia pemakanan, suplemen bermaksud makanan tambahan yang diambil untuk kesihatan badan. Sama ada untuk bahagian tertentu atau untuk kesihatan secara keseluruhan.

Suplemen juga bukanlha terhad kepada dunia kesihatan atau dunia pemakanan.

Kalau kita ada kereta, kita pasti akan mencari suplemen untuk kereta kesayangan kita. Contohnya tint film, sport rim, air freshener, etc.

Kalau ada handset, selalunya kita akan cari casing, screen protector, apps canggih manggih.

Yang ada rumah, tambah suplemen kepada rumah supaya lebih awesome. Macam-macam ditambah, awning, spotlight, alarm, etc.

Jadi, badan kita? Macam tu lah juga..kalau sayang kat kadan ni, mesti kita cari suplemen.

 

Ok, straight to the point.

Kenapa Perlu Ambil Suplemen?

 

Saya senaraikan 7 sebab untuk kali ni;

1. Pencemaran alam sekitar dan bahan-bahan penyebab kanser.

Dunia sekarang dunia moden. Tapi bab pengendalian pencemaran masih tak terkebelakang. sigh..

Setiap hari kita terdedah dengan asap kenderaan, asap rokok, asap pembakaran terbuka dan lain-lain. Benda ni semua tak dapat dinafikan dapat memudaratkan tubuh badan kita.

Begitu juga dengan air yang kita gunakan seharian. Air untuk mandi, minum, memasak, dll. Tubuh badan kita mengandungi ~70% air. Jadi kalau air kotor, atau tak cukup bersih, tak ke menghalang tubuh badan kita daripada berfungsi secara optimum?

Hampir setiap hari kita bermuamalah dengan bahan penyebab kanser. Dari beg plastik, bekas-bekas plastik, bedak talkum, alatan mekap, asap-asap merbahaya, dan macam-macam lagi.

Semua tu adalah penyebab utama kita kena ambil suplemen. Make sense?

 

Kenapa Perlu Ambil Suplemen

Asap kenderaan boleh mengakibatkan kanser

 

2. Badan memerlukan dos vitamin yang lebih tinggi dari apa yang diperolehi daripada makanan.

Dalam sesetengah situasi, badan kita memerlukan dos vitamin yang lebih tinggi dari apa yang boleh diperolehi daripada makanan.

Contohnya Vitamin-C dan Vitamin-E yang diperolehi daripada makanan sahaja tidak mencukupi untuk memberi kesan pencegahan dan anti penuaan.

Jika kita selsema contohnya, kita juga memerlukan suplemen seperti Vitamin-C yang lebih untuk meningkatkan imuniti badan kita.

 

3. Pengambilan makanan yang tidak seimbang.

Masyarakat sekarang kurang peka dengan pengambilan makanan yang seimbang. Bagaimana yang dikatakan seimbang? Kita boleh lihat semula piramid makanan yang kita belajar dulu di sekolah. Kita perlu tahu makanan yang mana perlu kita kurangkan dan makanan mana yang perlu dilebihkan.

Contohnya, jika seseorang itu sangat susah untuk makan sayur, dia perlu untuk mencari suplemen sebagai pengganti zat yang sepatutnya diperolehi dari sayur. Ini penting bagi mengekalkan kesihatan yang baik.

piramid makanan - Kenapa Perlu Ambil Suplemen

Piramid Makanan

4. Kehilangan zat makanan.

Zat makanan mudah hilang semasa proses pengangkutan, penyimpanan dan penyediaan. Contohnya semamsa kita memasak sayur, jika kita masak terlalu lama zat-zat dalam sayur tersebut akan hilang. Akhirnya kita tidak mendapat zat yang diperlukan oleh badan daripada sayur tersebut. Ini menjadi sebab kenapa kita perlukan suplemen bagi menggantikan zat-zat yang hilang tadi.

 

5. Buah-buahan dan sayur-sayuran kebanyakannya tercemar.

Pada masa kini, buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan ditanam secara pukal. Ini menyebabkan para petani cenderung menggunakan bahan kimia yang berlebihan bagi memastikan tanaman mereka hidup subur tanpa gangguan penyakit. Ramai petani yang menggunakan racun serangga yang boleh membahayakan kesihatan manusia. Bagi yang mengikut peraturan dan dos racun serangga yang telah ditetapkan oleh pihak berwajib, mungkin masih boleh dimakan dengan selamat. Tetapi, jika ada penyalahgunaan racun serangga yang berlebihan, ia akan memberi kesan yang buruk kepada kesihatan kita.

Kenapa Perlu Ambil Suplemen

 

6. Makan mengikut selera rasa.

Kita selalu dengar orang bercakap mengenai, kita makan untuk hidup? Atau hidup untuk makan? Persoalan yang sering ditanya. Tetapi, masyarakat kita masih lagi mengamalkan cara hidup hidup untuk makan. Makan mengikut selera tanpa mengambil kira sama ada makanan tersebut berkhasiat atau tidak. Ini menjadi sebab kenapa kita perlu ambil suplemen bagi mengekalkan kesihatan yang baik. Kita perlu mengubah tabiat makan yang cenderung untuk merasa makanan yang sedap sahaja. Ramai rakyat Malaysia terutamanya mempunyai penyakit-penyakit kronik disebabkan pengambilan makanan yang tidak berkhasiat. Semuanya gara-gara nak yang sedap. Akibatnya kita tanggung selepas itu.

 

7. Gangguan penyerapan nutrisi daripada makanan.

Penyerapan nutrisi daripada makanan memerlukan medium yang sihat. Kadang kala pengambilan ubat-ubatan dan minuman berkafein boleh mengganggu penyerapan nutrisi daripada makanan. Apabila berlaku gangguan penyerapan nutrisi daripada makanan, badan kita tidak dapat menyerap nutrien yang sepatutnya diserap oleh badan.

 

Sudah terang lagi bersuluh kan kenapa perlu ambil suplemen? Jangan kita berlengah lagi. Kesihatan dalah sesuatu yang sangat berharga. Kurniaan yang Allah beri pada kita untuk dijaga. Bukan untuk diporak peranda. Laburkan sedikit wang bagi membeli suplemen yang sesuai dengan keperluan badan kita. Jangan terlalu kedekut sedangkan kita membazir wang untuk perkara lain yang belum tentu ada manfaatnya.

 

Nak rasa perbezaan Shaklee?

Kepada mereka yang ingin mencuba vitamin pertama di dunia, kami cadangkan ambil Vita-Lea.

Ingin menjana pendapatan bersama Shaklee?

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan, khidmat nasihat & konsultasi PERCUMA.

Saif Khalid/Nurbahiah Mohd Isa
013.200.2850/013.356.4876
Shaklee Independent Distributor

 

Set Berpantang Shaklee

Assalamualaikum w.b.t

Ibu yang baru melahirkan anak pasti tidak terlepas melalui tempoh berpantang. Ada yang suka, dan ada yang tidak menyukainya. Biasalah, banyak sangat restriction. Hehe… Ini tak boleh makan, itu tak boleh makan. Kena banyak sabar. Dua bulan saja tempoh berpantang. Dah bertahun-tahun kita makan kan.. Setakat dua bulan tu , pejam celik pejam celik dah habis. 😀 Baby pun dah besar.

 

Set Berpantang Shaklee

Hari ni, saya nak berkongsi dengan para pembaca mengenai Set Berpantang Shaklee yang memang HOT di pasaran! Kalau dulu, orang berpantang dengan jamu, rebus daun-daun kayu. Tapi sekarang dah moden, semua masuk mulut, telan saja. Hehe.. Yang penting kesihatan ibu dan anak semasa dalam pantang TIPTOP. Zaman sekarang, orang nak benda yang cepat dan efektif. Sebab itulah Set Berpantang Shaklee menjadi pilihan ramai ibu di Malaysia. Dengan harga yang berpatutan, ditambah dengan khasiatnya yang hebat, dapat membantu kesihatan ibu-ibu dalam pantang.

Jom kita intai-intai apa yang ada dalam Set Berpantang Shaklee ni.

 

Untuk Set Asas Berpantang Shaklee, ianya terdiri daripada :

1) Vitalea

Kandungan : Mengandungi vitamin A, D, E, C B1, B2, B3, B6, B12, B5, Asid folik, Biotin, Kalsium, Fosforus, Iodin, Zat besi, Magnesium, Copper dan zinc. Anda boleh merujuk kepada entry mengenai vitalea di sini.

Fungsi : Ianya dapat membantu ibu berpantang dalam memberi penambahan tenaga segera, pelengkap nutrisi, membantu stimulasi metabolisma dan menyediakan asas nutrisi untuk pertumbuhan sel baru dalam tubuh badan.

 

2) B-Complex

Kandungan : Mengandungi vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B12, asid folik dan biotin.

Fungsi : Ianya dapat membantu melawan tekanan, mengelakkan kemurungan dan insomnia. Ibu berpantang sangat penting untuk berada dalam keadaan yang tenang. Jika berada dalam keadaaan tertekan, ianya boleh membawa kepada tekanan perasaaan atau lebih teruk dikatakan meroyan. Kestabilan emosi adalah sangat penting bagi memastikan kesihatan ibu berpantang adalah baik.

 

3) Vitamin C

Kandungan : Setiap tablet mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya. Mengandungi 120mg bioflavonoid.

Fungsi : Ianya dapat memperbaiki simptom pendarahan, meningkatkan sistem imun badan dan mampu menghapuskan radikal bebas. Ibu berpantang sangat-sangat memerlukan imuniti yang tinggi dari mudah diserang penyakit ketika berpantang.

 

4) Zinc Complex

Kandungan : Mengandungi zinc glukonat semulajadi, kalsium dan serbuk alfalfa untuk mengahsilkan zinc yang mudah untuk diserap oleh tubuh.

Fungsi : Ianya dapat meningkatkan sistem imun badan, memepercepatkan pemulihan luka dan mengurangkan keguguran rambut. Untuk ibu berpantang yang bersalin secara pembedahan, adalah digalakkan untuk mengambil zinc bagi mempercepatkan kesembuhan luka selepas pembedahan. Bukan itu sahaja, masalah keguguran rambut juga dapat diselesaikan dengan pengambilan zinc ini.

 

Untuk penambahan Set Berpantang Shaklee (Premium) :

5) Ostematrix

Kandungan : Kalsium, magnesium, fosforus, vitamin D, zinc, kuprum, manganes dan boron.

Fungsi : Ianya dapat menguatkan tulang, gigi dan dapat melegakan kekejangan dan kebas-kebas. Ianya juga dapat meringankan stress, mengimbangi tekanan darah, menggalakkan tidur yang selesa, sakit kepala dan depresi. Pengambilan kalsium adalah sangat penting buat ibu berpantang kerana mereka perlu untuk kekal sihat setelah mengandungkan bayi mereka selama 9 bulan. Banyak kalsium yang telah berkurang dan perlu diganti semula.

 

6) Energizing Soy Protein (ESP)

Kandungan : Dihasilkan daripada 30kg non-GMO soya. Ianya mengandungi 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh badan. Ianya diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral.

Fungsi : Ianya dapat membantu membina otot, kuku, rambut dan darah. Ianya juga dapat membekalkan tenaga dengan segera dan merangsang pembentukan semula kulit dan otot serta dapat mengurangkan kedutan. Ianya sangat baik diambil ketika berpantang kerana ibu berpantang akan kerap menyusukan anak mereka. Mereka memerlukan tenaga yang berpanjangan untuk terus menjayakan penyusuan mereka.

 

Set Berpantang Shaklee

Klik untuk besar

 

 

Melalui pengalaman saya, semasa dalam pantang memang kita para ibu memerlukan tenaga yang banyak. Dengan kekerapan menyusukan anak, membuatkan kita kadangkala cepat letih dan tertekan. Sebab itulah Set Berpantang Shaklee perlu diambil bagi memberi tenaga, meredakan tekanan dan memperbaiki kesihatan kita setelah 9 bulan mengandungkan bayi. Malah , kesihatan yang baik ini dapat membuatkan kita sentiasa segar bertenaga untuk menjalani kehidupan seharian.

InsyaAllah, untuk kelahiran anak kedua tidak lama lagi, saya akan mencuba Set Berpantang Shaklee ini. Sewaktu anak pertama dulu, saya masih belum kenal dengan Shaklee. Terlepas kapal lah kan. 🙂 Berpantang pun gitu-gitu sahaja. Saya jarang sakit-sakit sebelum beranak, tetapi selepas melahirkan Khadijah, badan mula sakit-sakit, kebas-kebas, letih dan lesu. Melihatkan testimoni ramai pengguna yang jatuh cinta dengan Set Berpantang Shaklee ni membuatkan saya tak sabar nak merasai perbezaannya!

Anda pun nak cuba? JOM!

 

Ibu Muda Ini Serik Nak Beranak Lagi Sbb Seksa Pantang. Apa Yg Buat Dia Berubah?

 

Nak rasa perbezaan Shaklee?

Ingin menjana pendapatan bersama Shaklee?

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan, khidmat nasihat & konsultasi PERCUMA.

 

Saif Khalid/Nurbahiah Mohd Isa
013.200.2850/013.356.4876
Shaklee Independent Distributor

 

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

 

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Assalamualaikum w.b.t Kesinambungan dari entry yang lalu mengenai Kenapa Saya Join Shaklee. Kali ni saya ingin ceritakan apa yang Shaklee tawarkan kepada ahli-ahlinya. Shaklee tawarkan kepada semua ahli-ahlinya yang betul-betul ingin menjayakan bisnes Shaklee mereka. Kalau setakat nak dapat bonus sebulan 3 angka tu, memang kita akan dapat. Tapi setakat itu sajalah. Banyak lagi kelebihan menjadi ahli Shaklee yang kita tak tahu. Kita kena letak target untuk menjadikan ia satu realiti.   Shaklee menawarkan 3C kepada semua ahli-ahlinya. Apa benda 3C tu???

 

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

CASH BONUS , CAR BONUS , CONVENTION/CONFERENCE

1) CASH BONUS

Cash bonus ni adalah hasil yang kita dapat dari sales yang kita buat setiap bulan. Kalau takda sales, takda la bonus ye. Ianya dikira melalui pungutan UV. Bukan goyang-goyang kaki untuk kumpul UV. Ataupun mengharapkan downline kita yang kumpul UV. Kita sendiri perlu bekerja keras untuk kumpul UV. Cukup sebulan, kita akan dapat tahu berapa UV yang terkumpul. Dan yang paling bestnya, bulan yang berikutnya kita akan dapat cash bonus hasil pungutan UV bulan lepas. Best kan?? Zaman sekarang, dengan kemajuan teknologi kita mampu untuk buat sales di mana-mana sahaja. Tidak ada alasan untuk berjaya ya kawan-kawan. 😉 Anda mungkin dapat 2,3,4,5 atau 6 angka cash bonus setiap bulan.

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

cash bonus

2) CAR BONUS

Car bonus ditawarkan kepada ahli-ahli Shaklee yang menepati syarat kelayakan. Ada kiraannya untuk dapatkan car bonus ni. Siapa nak tahu, jom jadi ahli Shaklee sekarang! Car bonus yang Shaklee beri adalah berbentuk wang. Jadi, tak kiralah kita nak beli kereta baru ke, bayar kereta yang sedia ada ke, nak beli tayar kereta pun boleh.Nak beli kereta jenis apa pun tak kisah. Janji ikut bajet kita. Jangan over bajet pulak. Shaklee tak beri kereta segedabak pada anda ye. Hehe… Terpulang kepada kita sendiri nak manage macam mana. Seronok kan? Memang memberi kebebasan kepada kita. Sekali lagi, kalau kita nak, kita akan dapat. So, kena betul-betul rajin untuk dapatkan car bonus ni.

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Car bonus

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

3) CONVENTION / CONFERENCE

C yang terakhir ini memang menarik! Shaklee akan taja SEPENUHNYA percutian sama ada di luar atau dalam negara. Tak payah susah-suah nak booking flight, booking hotel ke apa. Bawak tuan punya badan saja pergi bercuti. Bertuah kan? Kita sendiri belum tentu sanggup nak belanjakan wang ribuan ringgit untuk percutian yang taraf 5 bintang. Bukan itu saja, bagi mereka yang Muslim, Shaklee juga menawarkan pakej umrah yang sekali lagi ditaja sepenuhnya oleh Shaklee. Macam mana nak dapatkan ni semua? Sekali lagi, saya sarankan kena jadi ahli Shaklee dulu. Baru boleh step-by-step anda dapatkan semua tawaran hebat yang Shaklee bagi.

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Percutian 5 bintang

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Pakej umrah dan ziarah

Beruntung kan siapa jadi ahli Shaklee??? Kalau anda semua mengimpikan semua ini, jangan jadikan impian anda sekadar impian. Jom realisasikannya bersama saya! Tak semua orang tahu kelebihan menjadi ahli Shaklee ni. Ada juga yang tahu tapi tak nak berusaha untuk mendapatkannya.

 

Nak rasa perbezaan Shaklee?

Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan, khidmat nasihat & konsultasi PERCUMA.

Saif Khalid/Nurbahiah Mohd Isa
013.200.2850/013.356.4876
Shaklee Independent Distributor

 

 

1 2 3